Arama Menü
A A A Yüksek kontrastlı: A A

İhracatı Geliştirme Etüd Portalı



Przewodnik "PASTERYZACJA ŻYWNOŚCI"



pl
Hisse Baskı İndir PDF
Ilgili kişi
Julia Żarczyńska
info@bnt-sigma.pl
Tel: 616242722
www.bnt-sigma.pl

Język komunikacji:
Angielski, Polski,

Düzeninin açıklaması

Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA nawiąże współpracę z podmiotami działającymi w branży instalacyjnej i maszynowej - instalacje do obróbki termicznej żywności, autoklawy, sterylizatory, pasteryzatory – celem opracowania serii specjalistycznych przewodników na temat pasteryzacji żywności.

Przedmiotem współpracy byłoby wspólne opracowanie serii dokumentów podejmujących tematykę pasteryzacji żywności, które mogłyby służyć pomocą podczas opracowywania parametrów procesu pasteryzacji przez producentów żywności.
Przewodnik dotyczący pasteryzacji składałby się z następujących rozdziałów:
1. Co to jest pasteryzacja?
2. Krytyczne parametry pasteryzacji – temperatura i czas
3. Rodzaje żywności, które mogą być poddawane pasteryzacji
4. Słoiki do pasteryzacji
5. Puszki do pasteryzacji
6. Pasteryzatory, autoklawy do pasteryzacji, tunele pasteryzacyjne
7. Pasteryzacja w piekarniku


Tamamlayıcı bilgiler

Zapraszamy do kontaktu celem omówienia szczegółów współpracy.



GBM


  • Agricultural, farming, fishing, forestry and related products
  • Food, beverages, tobacco and related products
  • Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
  • Industrial machinery
  • Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services
Teklifin türü
Ülke
Poland
Tekliflerin alınması için zaman sınırı
30.09.2022
Geçerlilik
03.04.2022
Şubeler
Produkty tytoniowe, Rolnictwo i leśnictwo, Zboża, Mięso, Ryby, Warzywa i owoce, Leśnictwo i pozyskiwanie drewna, Oleje i tłuszcze spożywcze, Wyroby mleczarskie, Pozostałe produkty spożywcze, Wyroby z warzyw i owoców, Słodycze, Kawa, herbata i przyprawy, Przetwórstwo spożywcze, Wyroby z mięsa i ryb, Wyroby zbożowe, piekarske i mączne, Napoje alkoholowe,
Yurt dışında alıcı
HAYIR

Diğer teklifler ve ihale

Przewodnik KALIBRACJA CZUJNIKÓW TEMPERATURY


Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA nawiąże współpracę z podmiotami dostarczającymi czujniki temperatury (PT100, PT1000, rejestratory temperatury) i inne czujniki temperatury celem opracowania zaleceń dotyczących kalibracji / wzorcowania termometrów rezystancyjnych i termopar typu T i K stosowanych w ...

Daha fazla olası siteler: Zdrowie i medycyna,Doradztwo/consulting/edukacja,Ochrona środowiska,Energia i surowce odnawialne,Produkcja mebli,Produkcja środków transportu,Maszyny i urządzenia,Przemysł obronny i zbrojeniowy,Produkcja i przetwórstwo metali,Farmacja i biotechnologia,Przemysł chemiczny i kosmetyczny,Przemysł drzewny i papierniczy,Odzież, tekstylia, wyroby skórzane,Górnictwo i przemysł wydobywczy,Rolnictwo i leśnictwo
Tarih:r -30.09.2022  

Przewodnik "CZUJNIKI CIŚNIENIA"


Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA nawiąże współpracę z podmiotami dostarczającymi manometry i inne czujniki ciśnienia celem opracowania zaleceń dotyczących kalibracji / wzorcowania manometrów stosowanych w laboratoriach oraz manometrów i czujników ciśnienia stosowanych w przemyśle na liniach produkc...

Daha fazla olası siteler: Budownictwo i architektura,Ochrona środowiska,Energia i surowce odnawialne,Pozostałe branże,Produkcja mebli,Produkcja środków transportu,Maszyny i urządzenia,Przemysł obronny i zbrojeniowy,Produkcja i przetwórstwo metali,Farmacja i biotechnologia,Przemysł chemiczny i kosmetyczny,Przemysł drzewny i papierniczy,Odzież, tekstylia, wyroby skórzane,Przetwórstwo spożywcze,Górnictwo i przemysł wydobywczy,Rolnictwo i leśnictwo
Tarih:r -01.09.2022  

Daha fazlasını sunuyor gör